PRVI MOTO SKUP U KAKNJU A DRUGI U BIH OD POČETKA PANDEMIJE

Jučer je u Kaknju je održan prvi Moto skup najkera i ljubitelja motocikala od početka pandemije. Ovo je prvi skup bajkera u Kaknju a drugi u BIH dok se mnogo veći skup sa koncertom održava u Trebinju entiteu RS-a. MOTO skupu bajkera u Kaknju, centru BIH se odazvalo oko 60 motorista iz cijele BiH, nekih su došli čak i iz Hrvatske i Slovenije.

Naime, upriličeno je cjelodnevno druženje na Vatrogasnom parku u Doboju kod Kaknja u režiji organizatora MK Rora iz Kaknja. Nakon višesatnog druženja i izložbe motora na igralištu zabilježen je i nesvakidašnji defile kroz grad gdje je publika uživala u samom događaju koji je fotografisan i sniman. Defile je predvodio jedan od policijskih službenika PS Kakanj a ljubitelji motora, zvukova rada motora, turiranja i škripe guma su uživali u izložbi.

Na ovom skupu su se našle i dvije žene a vjetar u kosi, miris benzina i zvuk motora su ono što ih privlači. One su žene, zaljubljene u velike i brze motocikle kakve voze njihovi partneri ali i one same.

Tvrde za portal Kakanjinfo da bilo da ste po vokaciji doktor, advokat, građevinski radnik, vojnik…, ljubav prema motorima se prosto desi.

Iskusni kažu da ko jednom sjedne na motor više mu nema drugačijeg života – osim onog na putu! Sretno!