Reklamiranje na internet portalu Kakanjinfo – Medijski Servis na usluzi svima!

NAŠA OGLAŠAVANJA NA USLUZI SVIMA!

NA PORTALU KAKANJINFO SVIM STRANKAMA, FIRMAMA, FIZIČKIM I PRAVNIM LICIMA KAO I POLITIČKIM KANDIDATIMA JE OMOGUĆENA SARADNJA, REKLAMA ILI MEDIJSKA PROMOCIJA, JAVITE SE NA VRIJEME!

Ono što je jako važno objasniti čitaocima i pratiocima internet portala je sljedeće: Da se malo neki pratioci ili pojedinci opismene jer treba da znaju da je portal – elektronski medijski prostor, a ne nečiji prostor za “šprdnju”, “izrugivanje drugom” ili “liječenje ličnih frustracija”, a što se da primjetiti da jeste pa mnogo toga i govori o tim osobama. Treba da znate da živite u 21.vijeku kada (pojedinci) treba da znate da je portal – Medijski prostor koji se može zakupiti isto kada sebi naručite trenerku, kupite majicu, voće ili povrće u radnji, to uredno platite i za to dobijete adekvatnu potvrdu ili račun za navedenu uslugu pa je tako i sa  internet oglašavanjem i reklamiranjem putem objava ili banera.

Postoji više načina reklame – Bitno je znati da na našim prostorima dosta portala koristi više metoda tako da ćete imati pristup vrlo šarolikoj publici. Koriste ih i blogovi, i mali internet magazini, tako da je to jednostavan način da doprete do velikog i šarolikog spektra ljudi.

Bitna prednost je što imate mogućnost da svoju kampanju napravite tako da plaćate samo klikova na vašu reklamu.

Tu smo da zakupite i kreirate svoje objave, banere i reklame na portalu na mjesto (poziciju) koje vi izaberete u skladu sa vašim kriterijima. Najčešći kriterij jeste posjećenost portala, ali može biti i ciljana publika.

Kod izbora kako se reklamriati treba znati odabrati, bar one načine propagande koji su vidljivi svima, odnosno onih koji će garantovati da će vaša informacija zaista i stići do ciljane publike. Dešavalo nam se mnogo toga, a za Vas najbolje primjere dajemo i znamo to iz iskustva. Dobra je stvar pa za svaki klik realno možete dobiti i izvještaj, tako da kod reklamiranja na internetu uvijek možete dobiti tačne podatke o efektima vaša kampanje.

Postoji više načina reklamiranja na internetu koji omogućavaju korisniku da dođe do ciljane publike.

Radi se o tome da imate mogućnost zakupnine banera ili dijela za marketing na portalima ili platite sponzorisani tekst na portalima ili blogovima koje čita vaša ciljna publika. To često zna biti mnogo efektnije pod uslovom da se uradi kako treba i da je tekst zanimljiv. Dodatna prednost je što takvi tekstovi uglavnom ostaju trajno na internetu i svi oni koji nekad budu guglali vaše proizvode mogu doći do njih i pročitati ih.

Cilj ovog teksta pokazati koje sve opcije stoje na raspolaganju svima onima koji žele doprijeti do svoje ciljane publike, pa i Vi svi kojima je dostupan model reklame. Zato dragi, naši kandidati, publiko, privatna ili pravna lica, posebno pojedincima u našem Kaknju koji vole da komentarišu i ističu se po facebooku čak i da prozivaju, komentarišu sve redom, da se sami jave u redakciju jer želimo da ih pozovemo da se i oni reklamiraju ne samo u komentarima na objavama nego da zakupe svoj medijski prostor bilo koja da su stranka jer mi smo servis koji im to omogućava, da im ne bude mjesto za reklamu samo u komentarima bez argumenata. Mi imamo svoju adresu i broj telefona, pa se javite kao i mnogi drugi.

KAKANJINFO.COM