Romantični Kakanjac za svoju dragu: Na ženin rođendan ružama ukrasio stepenište, iznenadio je, ona nikad sretnija

Romantični Kakanjac Mufdin Čaluk je laticama cvijeća i ružama ukrasio ogromno kućno stepenište za svoju suprugu Amelu. Kako saznajemo nakon što je Mufdin-Muge i ranije imao zanimljivih i nesvakidašnjih događaja za svoju porodicu, on ne prestaje iznenađivati svojim romantičnim gestama.

Ovog puta odlučio je svoju dragu iznenaditi laticama ruža i ružama koje je poredao na ogromno stepenište unutar kuće a koje kako se misli vodi do njihove sobe.

On je ovu objavu podijelio na svom Facebook storyju. Kako se da primjetiti njegova draga nikada nije bila sretnija i svog supruga naziva svojom srodnom dušom te mu se zahvalila na kraju videa sa riječima “Hvala ljubavi”. “Amela je najsretnija žena na svijetu, prokomentarisale su žene.

Njih dvoje bez obzira na godine su kao par nevjerovatni. Oni su srodne duše koje jedno od drugog izvlače samo ono najbolje. I uvijek podržavaju jedno drugo.

Njihova veza bila je strastvena od samih početaka a traje godinama”, saznaje portal Kakanjinfo Na svojstven način supružni par se odlično zabavlja, a to dokazuju i videosnimci koji su objavljeni na društvenim mrežama.

Ekipa portala Kakanjinfo im čestita na tome.