Sanela Prašović-Gadžo: Najveća je to i bez sumnje najljepša općinska zgrada u kojoj sam bila, prava arhitektonska ljepotica

zg6-660x330

U petak 16.decembra 2016.godine, gost emisije  “Interview20” koju uređuje i vodi Sanela Prašović-Gadžo bit će načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra. Emisija se emitira u programu Televizije Bosne i Hercegovine petkom u 21:00 h.

zg2Nakon snimanja emisije Sanela Prašović-Gadžo je na svom Facebook profilu napisala svoje utiske o zgradi Općine Kakanj, te je najavila teme o kojima je razgovarala sa načelnikom Nerminom Mandrom.

zg4“Bila sam iskreno iznenadjena kada sam zakoracila u zgradu opcine u Kaknju. Moderna i velika. Nova je i ukupne povrsine 6000 m2. Izgradjena je prosle godine bez kreditnih zaduzenja.
Najveca je to i bez sumnje najljepsa opcinska zgrada u kojoj sam bila. Prava arhitektonska ljepotica. Ponosan je nacelnik Nermin Mandra na nju i na nacin kako su je izgradili.
Izuzev o humanosti i o tome govorimo u narednoj emisiji Interview20.
Govorimo i o provedbi ili zapravo o tome kako se ne provodi zakon o koncesijama, o tuzbama, rudniku, zivotu u Kaknju, poslovnom ambijentu, sjajnim sportskim rezultatima, novom muzeju, kulturnim i sportskim sadrzajima, hemodijaliznom centru, ekoloskim projektima i kako su sami osmislili, napravili i instalirali podzemne kontejnere.
Cijelo podrucje opcine je pokriveno i video nadzorom itd itd.
Izuzev sto zna da slusa gradjane i da s njima razgovara, nacelnik Nermin Mandra zna i da radi, a u Interview20 cete cuti i vidjeti i kako odlucno stavove iznosi i kako odlucno se bori za Kakanj! Cak i tuzbama protiv Vlade FBiH, Elektroprivrede BiH…
Gledajte ovo izdanje emisije Interview20 u petak 16.dec na BHT1 u 21.00h. I iznenadite se pozitivno!”, napisala je Sanela Prašović-Gadžo.