SAŠA POKAZAO SVOJU VELIČINU: Pomjeren termin super finala

sasa-popovic-1381270470-378241_800x540

 

“U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike ipodrške mladim i talentovanim ljudima čelnici ‘Grand produkcije’, kao i čelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale ‘Zvezde Granda’ zakazano za 13. pomeri za dva dana i nesmetano održi 15.jula u “Zetri”. Do ove odluke došli smo nakon što su se razmotrili svi uslovi,koji garantuju bezbednost svih učesnika, ali i posetioca muzičkog spektakla, koji ce se održati u bosanskoj prestonici.

Super finale “Zvezda Granda” koje je bilo zakazano za 13. jul u Sarajevu pomereno je za dva dana i održaće se u petak 15. jula u “Zetri”.

“Grand produkcija” napominje da je naš jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i versku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinalu, koje će se održati u Sarajevu.

Obaveštavmo sve one koji su karte već kupili da će iste važiti i u petak 15. jula kada ćemo svi zajedno dobiti pobednika i slaviti ljubav i muziku što je nas jedini cilj. Tako je bilo u Beogradu,tako je bilo u Skoplju, istom se nadamo i radujemo i u Sarajevu”, saopšteno je iz press službe “Grand produkcije”.

zvezdegranda.tv