SPEKTAKL U NAJAVI: Najveće zvijezde 13.oktobra u Zetri!

najvece-zvijezde

Zetra će 13. oktobra biti centar muzičkih dešavanja! Te večeri će se na jednom mjestu okupiti najeminentnija estradna imena s područija cijele bivše Jugoslavije.

A, te večeri na manifestaciji „Express i ja”, najtiražniji bh. magazin „Express” obilježit će svoj jubilej jer će se tog četvrtka u prodaji naći 800. broj ovog magazina. To je prilika da se takvom manifestacijom, u večeri zvijezda, zahvalimo svima koji su nam bili vjerni 800 sedmica, onima koji godinama prate naš rad, koji su 25 godina vjerni grupaciji Avaz…

Naši čitaoci su unazad mjesec dana po kategorijama glasali za svoje omiljene pjevače. Tu noć ćemo im dodijeliti muzička priznanja… priznanja čitalaca, publike koja godinama živi s njihovim pjesmama, prenosi bh magazin “Express”.

Onima koji 13. oktobra budu u Zetri zagarantirana je četverosatna dobra zabava!  Bit će to, sigurno večer koju će dugo pamtiti u kojoj ćemo se uz „velika” i „manja” estradna imena prisjetiti nikad zaboravljenih hitova. Uz brojna muzička iznenađenja koja ćemo publici otkriti 13. oktobra, nastupit će Lepa Brena, Šaban Šaulić, Hanka Paldum, Miroslav Ilić, Haris Džinović, Selma Bajrami, Jelena Rozga, Enes Begović, Šerif Konjević, Željko Samardžić, Viki Miljković, Ministarke, Rada Manojlović, Zorica Brunclik, Laka i mnogi drugi… Sve njih pratit će orkestar na čelu sa Mišom MIjatovićem.

Lepa Brena, najpoznatija folk pjevačica bivše Jugoslavije, za manifestaciju „Express i ja” priprema poseban program. Publici će prirediti svoj mini koncert, a sa svojim timom već vrijedno radi na pripremanju scenskog nastupa, do sada neviđenog na našim prostorima.

Željno iščekujem taj nastup. Vjerujte da sam unazad deset dana maksimalno posvećena pripremanju svog nastupa i svima koji budu te večeri u Zetri garantiram neviđeni šou – s velikim oduševljenjem priča Brena.

express-saban

Nekrunisani kralj folk muzike Šaban Šaulić, i pored brojnih obaveza zbog solističkog koncerta u Sofiji koji će održati dan nakon „Express i ja”, dolazi u Zetru.

„Express” je uvijek pratio ono što radim, pa se i ja moram zahvaliti svojim dolaskom. Bosanska publika je nešto posebno pa sam siguran da će i te večeri u Zetri biti najbolja zabava na Balkanu – iskren je Šaulić.

Selma Bajrami će dobiti jednu od nagrada.

express-selma

Možda sam i ja nekada bila ljuta kada sam vidjela neki naslov, tekst u „Expressu” ali mora biti i takvih situacija. To je jedini magazin koji je od početka moje karijere uz mene. Brojnu publiku sam stekla zahvaljujući i afirmaciji kroz taj magazin što nikada ne kogu zaboraviti. Ja vrijedno radim na scenskom nastupu, pripremam „ludu” haljinu jer te večeri sve mora da blista – priča nam Bajrami.

Haris Berković će u Zetri nastupati sa svojom djevojkom, popularnom Radom Manojlović.

rada-nova

Nama ta nagrada čitalaca „Expressa” puno znači. Posebno nas vole u BiH i veliko je priznanje kada od bosanske publike neki estradni umjetnik dobije neko visoko priznanje – priča Berković.

 Kupite ulaznicu na vrijeme

Kako ne bi ostali bez svoje ulaznice, nabavite je na vrijeme. A možete je naći na portalu kupikartu.ba te na prodajnim mjestima širom BiH: Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Bihaću, Visokom, Sanskom Mostu, Brčkom, Travniku, Busovači, Gradačcu, Bosanskoj Krupi…