Subota: Maša i Medo dolaze u Dom kulture Kakanj!

Sjajna pozorišna predstava za djecu, nastala po popularnom ruskom animiranom filmu „Maša i Medvjed“, stiže u Dom kulture Kakanj u subotu 02.12.2017. godine, sa početkom u 15:00 sati.

Glumačka ekipa koja specijalno ovim povodom dolazi kod nas, ovom će interaktivnom predstavom dočarati pustolovine Maše i Medvjeda koji uče djecu o pravom prijateljstvu, brizi, slobodi kreativnosti i osnovnim vještinama na smiješan i pametan način.

Neodoljivi ruski animirani film za djecu o nestašnoj djevojčici Maši koja izluđuje simpatičnog medvjeda postao je viralni hit i na YouTube. Inače, epizoda tog crtića “Recept za katastrofu” putem YouTubea pogledana je više od 1,14 milijarde puta što je čini 13. najgledanijim videom svih vremena. Ni ostale epizode tog crtića ne zaostaju s nekoliko stotina milijuna pregleda. Ovo je idealna prilika da naši najmlađi vide svoje omiljene junake i uživo.

Budući da vlada veliki interes za predstavom osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Cijena: 5 KM

Kupovina na info pultu JU KSC Kakanj radnim danima od 07:30 do 15:30 sati. Ulaznice možete kupiti i na biletarnici Doma kulture na dan igranja predstave.

Organizator: Pozorište “Maša i medvjed” Beograd