Svečano otvoren Parlament – najekskluzivniji caffe i shisha bar u Kaknju

U Kaknju je jučer otvoren novi i najeksluzivniji kafić Parlament a koji se nalazi u centru grada. Za otvaranje ovog objekta vladalo je ogromno interesovanje a time su I postavljeni novi standardi.   

Parlament je spoj caffea, te tzv. shisha bara, pa tako gosti mogu uživati u hladnim i toplim napicima, konzumiraju razne okuse nargile, osim toga imau i ukusne kolače.

Ovaj kafić je nešto drugačijeg izgleda od ustaljenih caffe shisha barova u našem gradu. Kapacitet Parlamenta broji preko 100 I više ljudi.

U četvrtak (28.7.2022.godine) uz vatromet upriličeno je veliko otvorenje ovog Caffe shisha bara, najluksuznijeg u Kaknju. Otvorenje je proteklo više nego odlično, budući da su svi bili pozitivno zatečeni onim na što su naišli te su istakli da je ovo trenutno najbolji bar u gradu. Gosti su na dan otvaranja imali priliku da uživaju u izvrsnoj ponudi, a vlasnici su sigurni da će se gosti ovdje uvijek I iznova vraćati.

Caffe & shisha bar Parlament  je inovativni koncept domaćeg duha uz primjesu orijenta i predstavlja odličan sklad kreativnosti, kvalitete i opuštenog uživanja za goste.

Parlament se i pored brojnih objekata ovoga tipa u gradu, izdvaja od svih ostalih, te svojom jedinstvenošću definitivno osvaja srca gosta, što se moglo vidjeti još sinoć.

„Odaziv je bio dobar, sve je bilo popunjeno do posljednjeg mjesta“, kazali su oni u razgovoru za portal KAKANJINFO.COM