SVI SADRŽAJI, PROGRAMI, KONCERTI NA KAKANJSKIM DANIMA SU BESPLATNI!

Predstavljamo program Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018”: Lapsus bend, Gile, Emir & Frozen Camels…

U utorak 24. jula 2018. godine na press konferenciji organiziranoj u sali Općine Kakanj predstavljen je program ovogodišnje Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018”.

Manifestacija će biti organizirana u periodu od 28. jula do 4. augusta 2018. godine i sadržavat će mnoštvo kulturnih, sportskih, edukativnih i zabavnih sadržaja za sve uzraste i generacije, a posebna pažnja će biti posvećena kakanjskim mališanima.

Na svečanom otvaranju 28. jula bit će upriličen Međunarodni dječiji festival folklora, a bit će organizirano i nekoliko koncertnih aktivnosti na kojima će nastupiti Emir & Frozen Camels (30. jula), Lapsus bend čiji je frontmen Kakanjac Emir Aličković (31.jula), Amar Jašarspahić Gile, također Kakanjac (2.august), Latif Moćević (29. jula)…

“Upućujem poziv sugrađanima, ali i gostima iz drugih gradova da prisustvuju sadržajima Kulturno-sportske manifestacije Kakanjski dani 2018. Drago mi je što smo imali priliku angažirati i domaće kakanjske muzičare, a još kad znamo da su ti domaći kakanjski muzičari najbolji u regionu, onda je veliko zadovoljstvo da one najbolje angažiramo da nastupe u svom gradu”, rekao je načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

Ulaz na sve sadržaje, uključujući i koncerte, je za sve posjetioce besplatan. Glavni finansijer svih sadržaja manifestacije je Općina Kakanj, a organizaciju sadržaja su pomogli BH Telecom i Samsung.