TRČITE, VOZITE, DONIRAJTE ZA ŠKOLARCE! KILOMETAR ŽIVOTA U SURADNJI SA BBK EXTREME ORGANIZUJE: RUN OR RIDE WEEKEND

Otvorene su prijave za 1. Run or Ride weekend. Prijave su otvorene do 28.08.2021. a svi učesnici koje se prijave mogu rekreativno istrčati/prošetati 3,5 km i više, ili pak voziti bicikl 10km i više, u društvu ili sami, bilo kada i bilo gdje u periodu od 27.08. do 29.08, poštujući aktuelne epidemiološke mjere.

Učesnici koji se u skladu sa pravilima utrke registruju i uplate kotizaciju, ukoliko to žele, ostvareno vrijeme zabilježeno aplikacijom za trčanje/vožnju bicikla po svom izboru mogu dostaviti na mail [email protected] i dobit će e-zahvalnicu za podršku akciji.

Kako je utrka rekreativnog i humanitarnog karaktera neće se nagrađivati najbolji ostvareni rezultati, a cjelokupan novac prikupljen od kotizacija i donacija bit će iskorišten za nabavku udžbenika za učenike šest osnovnih škola na području općine Kakanj. Akciju kupovine udžbenika možete podržati i na neki neki od druga dva načina:

  • Direktnom uplatom na račun s naznakom za akciju kupovine udžbenika
  • Donacijom kao privredni subjekat iako ćemo svi trčati/voziti bicikl/donirati zasebno, jer trenutno nismo u prilici
    organizovati zajedničko i veliko javno okupljanje, sigurni smo da osjećaj zajedništva i humanosti neće izostati, te da ćemo kroz sredstva od kotizacija i donacija kupiti dovoljan broj udžbenika za naše školarce.
  • UPLATE KOTIZACIJE I DONACIJA MOŽETE IZVRŠITI UPLATOM NA RAČUN:
    Primalac: BBK EXTREME Kakanj, sa naznakom “Za kupovinu udžbenika”

Br. Tr. računa: 134 020 0000347666

VIŠE INFORMACIJA MOŽETE DOBITI NA: FACEBOOK: Kilometar zivota; INSTAGRAMU: @kilometarzivota; E-MAIL: [email protected], ili na broj telefona: +38765888748