Trofer za fair-play dodijeljen OK ”Kakanj 78”

ok kakanj

Uvijek činiti dobre i lijepe geste koje će služiti na čast svom gradu i zavičaju, promovirati Kakanj kao sredinu u kojoj se njeguju prave vrijednosti, uvijek i u svakoj prilici pokazivati gostoprimstvo, širiti pozitivnu energiju, prijateljstvo, solidarnost i razumijevanje… To su odlike istinskih kakanjskih patriota koji vole svoj grad i domovinu.

dscn7225-e1478476428605 Ovakve vrijednosti promoviraju i u praksi pokazuju kakanjski sportski kolektivi, a ovih dana u naš grad je stiglo i priznanje za takvu praksu koje daje dodatni motiv da nastavimo činiti lijepe stvari koje svakodnevno oduševljavaju bosanskohercegovačku sportsku javnost.

Odbojkaški savez BiH dodijelio je Odbojkaškom klubu “Kakanj 78” trofej za fair-play. Kriteriji za dodjelu ovog trofeja su: sankcije – crveni kartoni kojih je OK “Kakanj 78” imao najmanje u protekloj sezoni i organizacija utakmica koja je prema ocjenama u Kaknju bila na najvišem nivou.

Čestitamo OK Kakanj, tako se pronosi dobar glas o zavičaju i tako se najbolje dokazuje naš poznati kakanjski duh prijateljstva, solidarnosti, uvažavanja i lijepih međuljudskih odnosa.