Turski LC Waikiki potvrdio za Kakanjinfo: Planiramo otvoriti outlet prodavnicu

Da, LC Waikiki uskoro zapošljava nove radnike u Kaknju, vijest se pojavila putem društvenih mreža a nakon što je osvanuo oglas na jednoj od najpopularnijih internet stranica u Bosni i Hercegovini za objavu oglasa za posao koji je namijenjen za buduće uposlenike, građane Kaknja.

Međunarodni maloprodajni lanac i skandinavski gigant JYSK  već radi duže vremena u prizemlju Real centra a turski brend LC Waikiki koji trguje u 506 radnji u 23 zemlje koji je vodeća turska modna kompanija s modnim kolekcijama za cijelu porodicu i sve uzraste, od odjeće za bebe, do djece i tinejdžera, pa do kolekcija za žene i muškarce, a sve po izuzetno pristupačnim cijenama bi se trebao nalaziti u poznatom Real centru.

Saznali smo da se trenutno radi na istraživanju kakanjskog tržišta ali i višemjesečnim pregovorima ove kompanije sa Real centrom oko iznajmljivanja prostora za otvaranje.

Nakon “paušalnih objava” u posljednje vrijeme na naš upit o mogućem otvaranju poslovnice i radnje, od LC Waikiki dobili smo i zvaničan odgovor: “Poštovani, DA, u planu je otvaranje, obavijestićemo Vas o narednim planovima”, za portal Kakanjinfo su izjavili iz ove kompanije.

Ovih dana na jednoj od najpopularnijih internet stranica u Bosni i Hercegovini za objavu oglasa za posao ponuđeni su poslovi za građane Kaknja.

Više za pijavu na oglas kliknite na link.