U BiH narednih dana umjereno oblačno i sunčano, po kotlinama s maglom!

thumb

U Bosni i Hercegovini sutra će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Po kotlinama u Bosni će biti dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura između 17 i 23, na jugu zemlje od 21 do 25 stepeni.

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak, 26. septembra, bit će sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama u Bosni će biti dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 9, na jugu zemlje od 11 do 14, a najviša dnevna između 15 i 21, na jugu od 22 do 25 stepeni.

U Bosni i Hercegovini će u utorak, 27. septembra, biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni će biti dugotrajne magle ili niskih oblaka. Vjetar će biti slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje od 11 do 14, a najviša dnevna između 15 i 21, na jugu od 22 do 25, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološog zavoda (FHMZ) BiH.