U okviru KD 2020: Promocija domaće proizvodnje u Kaknju do 9.augusta

U okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2020”, već tradicionalno održavaju se i “Dani poljoprivrede i poduzetništva”. Do sada je ova aktivnost bila prilika da se pored postavljanja štandova domaćih poizvođača i obrtnika, upriliče i brojna edukativna predavanja i savjetovanja.

S obzirom na to da je trenutna epidemiološka situacija izmijenila pravila i uvjete održavanja manifestacije, prvi dan otvaranja štandova iskorišten je i za njihov obilazak od strane predstavnika Stručne službe Općine Kakanj, mr. sci. Fadila Merdića i Dženana Rahmana kao i direktora JU KSC Kakanj, Mirze Mušije.
U toku razgovora, kako s izlagačima tako i posjetiocima štandova, ova prilika je iskorištena za razgovor o plasmanu, uslovima rada i drugim iskustvima u ovoj oblasti privređivanja.

“Dani poljoprivrede i poduzetništva”, trajat će do 9. augusta 2020. godine (nedjelja) a štandovi za promociju i prodaju domaćih proizvoda smješteni su na kakanjskom gradskom šetalištu, poznatijem kao “Mala ulica”.

Fadil Merdić – Danas je ovdje 13 izlagača.Vidljiva je različitost proizvoda kako u poljoprivredi tako i u poduzetništvu👈

Posted by Kakanj Info on Thursday, August 6, 2020

Predstavnici Općine Kakanj u svojstvu Fadil Merdić sa saradnicima i direktor JUKSC Mirza Mušija – Pozdravi dobrodošlice, obilazak kakanjskih izlagača i poljoprivrednika✔️Kakanjski dani 2020✔️

Posted by Kakanj Info on Thursday, August 6, 2020

Promocija domaće proizvodnje

Promocija domaće proizvodnjeU okviru Kulturno-sportske manifestacije "Kakanjski dani 2020", već tradicionalno održavaju se i "Dani poljoprivrede i poduzetništva". Do sada je ova aktivnost bila prilika da se pored postavljanja štandova domaćih poizvođača i obrtnika, upriliče i brojna edukativna predavanja i savjetovanja.S obzirom na to da je trenutna epidemiološka situacija izmijenila pravila i uvjete održavanja manifestacije, prvi dan otvaranja štandova iskorišten je i za njihov obilazak od strane predstavnika Stručne službe Općine Kakanj, mr. sci. Fadila Merdića i Dženana Rahmana kao i direktora JU KSC Kakanj, Mirze Mušije.U toku razgovora, kako s izlagačima tako i posjetiocima štandova, ova prilika je iskorištena za razgovor o plasmanu, uslovima rada i drugim iskustvima u ovoj oblasti privređivanja."Dani poljoprivrede i poduzetništva", trajat će do 9. augusta 2020. godine (nedjelja) a štandovi za promociju i prodaju domaćih proizvoda smješteni su na kakanjskom gradskom šetalištu, poznatijem kao "Mala ulica".

Posted by Kakanj Info on Thursday, August 6, 2020