Udruženje OKC KAKANJ: Upriličena dodjela Zahvalnica učesnicima projekta “Oprez-kladionica na putu”

 

 

img_0001

Jučer u poslijepodnevnim satima u sali Omladinskog centra Kakanj upriličena je dodjela Zahvalnica partnerima koji su dali podršku kroz realizaciju projekta “Oprez-kladionica na putu” a koji je implementiralo Udruženje “Omladinski kulturni centar Kakanj”.

Naime, ovo udruženje je od aprila tekuće godine u više faza realizovalo niz aktivnosti kroz ovaj projekat a koji je imao za cilj edukaciju mladih, a prvenstveno srednjoškolaca na području Općine Kakanj kao i aktueliziranje ove teme i štetnosti igara na sreću po društvo kao cjelinu.

Tako je pri samom kraju ovogodišnjih aktivnosti od tima Udruženja OKC Kakanj upriličena dodjela Zahvalnica onima koji su dali nesebičnu podršku tokom implementacije projekta. Zahvalnice je uručio predsjednik udruženja Hamid Hadžić, koji je istakao da je potrebno da se nastave ovakve ali i slične aktivnosti u cilju sprečavanja mladih da idu u kladionice.

[foogallery id=”11841”]

Zahvalnice su dodijeljene; Almedina Demir, Merima Begić, Ahmed Halilović, Mahir Halilović, Mirnel Kusić, Omladinskom udruženju Medžlisa IZ Kakanj, Gimnaziji “Muhsin Rizvić” Kakanj, STŠ “Kemal Kapetanović, NTV IC Kakanj kao medijskom pokrovitelju, portalu Kakanjinfo-medijskom pokrovitelju, JU KSC Kakanj kao partneru na ovom projektu zajedno sa umjetničkom slikom.

Na kraju dodjele razmijenjena su iskustva, razgovaralo se o nekim daljim koracima ka nastavku nekih od aktivnosti na ovu temu a predstavljen je i rezime udruženja za tekuću godinu.

Više o kompletnom projektu, javnoj kampanji kao i svim aktivnostima koje su sprovedene kroz rad udruženja “Omladinski kulturni centar Kakanj” tokom narednih dana.

KAKANJINFO.COM