Uskoro pjesma Harisa Kulovića „Kako da preživim je“ koju mnogi već smatraju hitom!

harisova-ekipa-koja-radi-na-pripremi-njegovih-pjesama

Kakanjac Haris Kulović radi „punom parom“ i bez pauze

Našeg kakanjca Harisa Kulovića je večina upoznala preko malih ekrana najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda, kada se takmičio gdje nas je oduševljavao svojim vokalnim sposobnostima i izvedbama `mnogo poznatih i`najtežih“ narodnjaka sa estrade. Naime, tako je Haris nedavno predstavio svoj prvi singl, za koji je snimio i spot, a reakcije ljudi su bile jako ushićene i zadovoljavajuće. Pjesma sa refrenom:“I kad je tuđa, ja to znam, ona je moja, i ničija,  da je ljubi može svako,  al` u duši ona zna, da je niko ne voli ko ja“, je dio Harisove prve pjesme pod nazivom “Ona je moja“, koja osvaja i već je dostigla blizu 150.000 pregleda na youtube kanalu.

Za pjesmu “Ona je moja”  muziku je  radio Saša Nikolić dok je tekst napisao Steva Simeunović u  u aranžmanu Miće Nikolića.

promocija-prvog-singla-ona-je-moja-harisa-kulovica

“Dragi prijatelji, sa velikim ponosom vam predstavljam moju novu pjesmu “Ona je moja” na kojoj smo dugo vremena radili i koja je od samog starta dobila sve vaše simpatije.”, napisao je Haris na svom Facebook profilu.

Haris je kakao saznaje kakanjinfo.com proteklih nekoliko mjeseci radio punom parom ali je i pripremio nešto sasvim novo za sve one koji su ga podržavali  i koji ga podržavaju i dalje. Pjevač radi svadbe, pjeva po diskotekama, a on je uvijek u društvu nekog od kolega koji ga podržavaju. Jedan od njih je Enes Begović, a pjevač je poručio da nema pauze. „Nema odmora!“,napisao je Haris pored fotografije.

Uskoro nova pjesma Kulovića: „Kako da preživim je“

„Prije svega, želim da vam se zahvalim na ogromnom broju pozitivnih komentara za moju prvu pjesmu, i zaista mi je drago sto vam se sviđa. Još jednom hvala najboljoj ekipi Saško Nikolic, Milorad Mica Nikolic i Steva Simeunovic. A zbog svakodnevih pitanja i velikog interesovanja za novu pjesmu “Kako da preživim je” evo da spomenem da i ona brzo izlazi na moje veliko zadovoljstvo.

Još malo i, Kako da preživim je 😀 Hvala vam puno na ogromnom interesovanju za ovu pjesmu, kako stvari stoje, izgleda da će biti pravo slušana i prihvaćena. Spot se privodi kraju, i kao šlag na tortu za ovu godinu, poklanjam vam ovu pjesmu. Dio pjesme možete poslušati na Harisovoj facebook stranici.

Veliki pozz za sve“, napisao je Kulović.

Ovom prilikom ćemo spomenuti da preko interneta i društvenih mreža vlada veliko interesovanje za ovu pjesmu nakon što je publika čula dio pjesme koja zvuči fantastično i prema riječima i mišljenju mnogih neki je već smatraju hitom i žele sve najbolje mladom pjevaču pred kojim prema dosadašnjem radu predstoji jedna perspektivna karijera.

Hamid Hadžić/Kakanjinfo.com