Večeras u Kaknju pred mnogobrojnom publikom odigrana pozorišna predstava “Život je loto”

15095058_1009531449174387_7623436694906588306_n

Pozorišna publika u Kaknju nakon urnebesne komedije „A gde su kokoške“ ponovo se srela sa glumicom Monikom Romić. Susret se odigrao večeras, u Domu kulture gdje je odigrana monodrama pod nazivom “Život je loto”.

Kroz zanimljivu životnu priču junakinje Vere, u koju je od samog početka uvučena i publika, brzinom okretanja loto loptica u bubnju, odvijala se drama o čijem ishodu, načinu na koji će se sve završiti predstava, odluku je donijela upravo publika. Put i bjekstvo u slobodu bez novca, ili dugogodišnji zatvor nakon koga junakinju čekaju milioni od izvučene loto sedmice? Kakanjci su se odlučili za slobodu.

Nakon odigrane predstave organizovana je nagradna igra, gdje je glumica Monika Romić izvukla tri dobitne karte. Prva nagrada je uplaćena bingo kombinacija, fotografisanje i piće sa glumicom poslije predstave u kultnom školskom centru “Europa”, a nagradu je osvojio Kakanjac Almir Pirić.

15032846_1009530955841103_2975518531764326233_n

Druga nagrada – dvije karte za reprizu predstave “DNK” u Domu kulture i treća nagrada – piće u kultnom školskom centru “Europa”.

Monika Romić je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a publika je poznaje iz filmova, tv drama i serija, kao što su „Vukovar, jedna priča“, „Gore-dole“, „Ljubav i mržnja“, „Žene sa Dedinja“, „Lud, zbunjen, normalan“, kao i iz mnogobrojinih televizijskih reklama koje je do sada snimila.

Uz osmijeh, Monika je rado prihvatila razgovor!

“Upravo razgovaramo dvije minute nakon odigrane predstave, kad je adrenalin još uvijek na visokom nivou. Reakcije su bile odlične, očekivala sam od vaše publike reakciju na nekim scenama i nisu me iznevjerili. Bilo mi je veliko zadovoljstvo igrati u Kaknju po drugi put, prvi put sam igrala sa predstavom “A gde su kokoške”  i nadam se da će biti prilike da ponovo posjetim Kakanj. Izuzetno ste dobri domaćini, to je nevjerovatno. “Život je loto” nastavlja svoj život dalje, idemo u Split i Hvar i mnogo još drugih gradova”, kaže glumica Monika Romić nakon odigrane predstave u Kaknju.

Atmosferu sa predstave “Život je loto” pogledajte u fotogaleriji.

JU KSC KAKANJ