Vema Shopping Night – odlični popusti i  zabava za cijelu porodicu!

Decembar je mjesec druženja, zabave, poklona ali i povoljne kupovine. Upravo vas odlična atmosfera i nevjerovatni popusti očekuje ove srijede u Vema Shopping Centru u Visokom.

Od 19:00 do 23:00 sata uživajte s porodicom ili prijateljima u fantastičnoj atmosferi uz live muziku Lejle Piljević i benda NOBS i iskoristite izvrsnu priliku za lijepo druženje, odličan shopping, ali i osvajanje vrhunskih nagrada. U Shopping Night-u će uživati i najmlađi posjetioci uz face painting, modeliranje balona i vesele maskote.


 
Vema Shopping Center u Visokom, u ulici Branilaca, novi je shopping centar koji posjetiocima pruža mnoštvo jedinstvenih sadržaja, ugodnu atmosferu, raznoliku ponudu brendova i povoljnu kupovinu.

Vema nudi novo iskustvo kupovine uz ponudu raznovrsnih trgovina, a tokom Vema Shopping Night-a uživat ćete i u specijalnim popustima i do 60%. Svi posjetioci koji obave kupovinu tokom Vema Shopping Night-a imaju priliku osvojiti zanimljive i vrijedne nagrade.
 
Jedinstven izgled i osvježavajuća ponuda koju nudi restoran i café na prvom spratu centra, doprinjet će užitku boravka i kupovine u Vema shopping centru.


Posjetite Vema Shopping Center ove srijede i uživajte u svemu što ovaj događaj nudi!