VIDEO : SIM KOMERC D.O.O. – Izaberite povjerenje i porodičnu tradiciju!

SIM-KOMERC d.o.o. Kakanj je proizvodno-prometno preduzeċe osnovano 1991. godine u Kaknju, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost preduzeċa je posredovanje i trgovina na malo i veliko građevinskim materijalom, elektro opremom, sanitarnom opremom, željeznom robom, instalacijskim materijalom, opremom za vodovod i grijanje, tehničkim i specijalnim plinovima i drugim materijalima i robama.

 

Pored trgovine bavimo se proizvodnjom fasadnog materijala koji uključuje: Tiplove za fasadu sa ekserom 7cm, 10cm, 12cm, 14cm i 16 cm, Tiplove za fasadu jelka 7cm, 10cm, 12cm, 14c, 18cm, Lajsne kutne za fasadu 10x10x2500mm i 10x15x2500mm, Okapne lajsne za fasadu. Također proizvodimo kutije za struju fi 60, fi 78 i 100x100cm. Pored navedenog proizvodimo i PVC podloške i klocbruke za Pvc i Alu stolariju kao i nogice za namještaj.

Bavimo se i izvođjenjem građevinskih radova kao i izvozom i uvozom građevinsnog materijala iz Turske, Kine i Malezije. Uključujući fasadnu mrežicu i PVC i Metalne kablovske kanalice Preduzeċe uspješno obavlja svoju djelatnost na domaċem kao i regionalnom tržistu zahvaljujuċi povjerenju i porodičnim vrijednostima u poslovanju, sposobnosti naših uposlenika i timskom radu i naravno tradicijom dugom preko 20 godina. Naši poslovni partneri su iz Bosne i Hercegovine, Kine, Hrvatske, Srbije, Slovenije,Turske, Malezije i drugih zemalja regiona.