Video/Učesnici koncerta “Za grad koji volim” – Ovakvu manifestaciju treba definitivno ponoviti!!!

13932844_1057040884364090_3297261452300442354_n

Kako je i najavljeno za četvrti dan Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2016” održana je modna revija domaćih dizajnerica i koncert “Za grad koji volim” na kojem su učestvovali dokazani mladi kakanjski talenti.

Večeras je Centralna pozornica bila prekrivena glamurom, kićem, sjajem, blještavilom, mladolikošću, željom i voljom za dokazivanje na kojoj su naše kakanjske dizajnerice predstavile svoje prekrasne kreacije. Oslikane haljine, šarolike i svijetle boje koje su mehlem za oči krasile su obline predivnih učesnica  a svakako ne možemo izostaviti otmjenost  i profesionalizam na podijumu.

Naime, svoje šarolike kreacije i umjetnička djela kakanjskoj publici su predstavile: Nermina Jašarspahić, Nadina Kovač, Minela Podgorica, Mevlida Huskić i Deniz Nadžaković.

U međuvremenu kombinirano na sceni su se koncertom “Za grad koji volim” predstavili već najavljeni: Alen Čišija, Adin Šolbić, Ajna Balešić, Ana Marija Tomić, Martina Jozinović, Enis Merdić, Ajla Silajdžić, Emina Bajtarević, Sarah Mioć, Ermin Kubat, Adi Begić, Vesna Tomičić, Mirza Kordić i AlterVal bend.

Mi smo napravili jednu iznimku pa smo samo učesnike pitali šta misle o ovogodišnjim kakanjskim danima, organizaciji, i dešavanjima.

U video prilogu na našem portalu pogledajte njihove izjave:

Hamid Hadžić/kakanjinfo.com