Adnan Hrelja ide na posudbu u NK Bosna Visoko

SAMSUNG CSC

Adnan Hrelja je dvije godine član Mladosti DK, koji je sa klubom uspio osvojiti Prvu Federalnu ligu i izboriti opstanak u Premijer ligi. Prije početka ove sezone odlučeno je da Hrelja ode na posudbu u Visočku Bosnu.

“Eto poslije nesto vise od 2 godine došlo je vrijeme da se krene u nove izazove. Želio bih ovako javno da se zahvalim klubu, igračima, navijačima Crvenoj Legiji i svima koji su me podržavali u ove dvije za mene prelijepe godine. Osvojili smo skupa Prvu Federalnu ligu, usli u Premijer ligu i poslije opstali u istoj učinivši tako ogroman uspjeh kako za klub tako i grad Kakanj.

Čistog obraza idem (privremeno) iz kluba koji mi je puno toga dao i kojem sam neizmjerno zahvalan na ukazanom povjerenju, nadam se da sam svojim igrama i zalaganjem to opravdao. Uz dogovor sam odlučio da je za mene u ovom momentu najbolje otici na posudbu , pola godine , i tako pomoći svom sljedećem klubu da ostvari ciljeve slične onima koje je i Mladost imala prije 2 godine. I dalje ostajem članom kluba i nadam se da se opet vidimo i družimo u skorije vrijeme.” – rekao je Adnan Hrelja.