BEOGRAD DRUGU GODINU ZAREDOM: KAKANJCI ORGANIZOVANO U KUĆI CVIJEĆA, KALEMEGDANU, KNEZ MIHAJLOVOJ

Kakanjci organizovano drugu godinu zaredom ove nedjelje su putovali u Beograd a povodom obilježavanja 25. maja – DANA MLADOSTI.
Naime, kako saznajemo od organizatora protekle godine na isto jednodnevno ptovanje se prijavilo ukupno 54 sugrađana, dok se ove godine na isto prijavilo ukupno 158 učesnika.

            

?

Tako su posjetioci cijeli protekli nedjeljni dan (21.05.2017.godine) proveli u Beogradu u posjeti nekoliko lokacija.

“Isti su imali priliku da u cilju obilježavanja 25.maja – Dana mladosti posjete Muzej istorije Jugoslavije u čijem kompleksu se nalazi i Kuća cvijeća u kojoj je sahranjen Josip Broz Tito i kojem je na prigodan način odana dužna poćast. Takođe, svi putnici su nakon posjete Muzeju imali priliku da prošetaju Kalemegdanom, Knez Mihajlovom, Skadarlijom i da se na taj nacin dodatnu upoznaju sa znamenitostima Beograda.
Takođe, potrebno je istaći da su nam se na ovom putu pridružili i kolegice i kolege iz Gornjeg Vakufa/Uskoplje, te je ukupan broj učesnika povećan na 240.

Druže Edin Mrva Gekic, ovo je jedini i najbolji put kojim treba graditi odnose i iskreno zahvaljujem na tvom prepoznavanju istog.

Sve ovo je dovoljan pokazatelj i podstrek da se nastavi ovim putem, jer put zbližavanja, upoznavanja, razumijevanja i poštovanja je jedini put ka boljoj budućnosti svIh nas zajedno”, za naš portal istakao je glavni organizator iz Kaknja Dino Mimić te je preko svog facebook profila poslao poruku:

“DRAGI MOJI KAKANJCI, PRIJATELJI, DRUGARICE I DRUGOVI,

ISKRENO VAM ZAHVALJUJEM NA ČINJENICI DA STE SVOJIM ODNOSOM, PRISTUPOM, PONAŠANJEM UČINILI UPRAVO ONO ŠTO JE POTREBNO DA OVO PUTOVANJE OPRAVDA OSNOVNI RAZLOG ORGANIZOVANJA ISTOG….
ŠIRITI DRUGARSTVO, POVJERENJE, LJUBAV….
IDEMO DALJE…

HVALA JOŠ JEDNOM….” VAŠ DINO MIMIĆ

Kakanjinfo.com