Čampara o tvrdnjama Avaza o seks-aferi: Ne bojim se tvojih laži, Radončiću, objavite sve što imate!

Avaz je u svom tekstu naveo kako su “sa računara uposlenice Ministarstva, navodno bliske ministru, nestale eksplicitne fotografije koje su snimljene na jednoj vikendici nedaleko od Sarajeva”, a “glavni akteri su Čampara i jedna uposlenica Ministarstva”, odnosno kako piše Avaz na fotografijama su “Čampara i bliska mu službenica”. Njoj je, tvrdi Avaz, kompjuter hakiran nedavno, pa se navodno sada ministar plaši da će fotografije i Viber prepiska “procuriti” u javnost. Avaz svoju priču temelji na tvrdnjama navodnih, anonimnih, izvora u Ministarstvu, a u tekstu pišu i kako Čamparu ucjenjuju određene strukture unutar SDA te niz drugih tvrdnji.

Čampara je se povodom ovoga oglasio na svom Facebook profilu:

– Kada je u pitanju Avaz i njegov “konsultant” Radončić jedina istina je da ne postoji dno ispod kojeg oni neće otići. Današnje pisanje stranačkog biltena je dokaz za to.

Mora znati strašljivi i paranoični bolesnik, bijednik – kako ga naš narod zove, da ga se nikada nisam bojao, ni njega ni njegovih bolesnih laži, da se ne bojim njegovih ucjena, reketarenja, prijetnji ubistvima i sličnih metoda i stvari koje je, pored plastične kese, donio sa sobom iz nedođije iz koje dolazi. Mene običaji koje nosi iz svoje plemenske zajednice, zakoni Leke Dukađinija, ne mogu i neće zaplašiti.

Također, današnji tekst je vrhunac nemoći i straha naručioca i vrhunac bolesnog uma konsultanta kao i onih jadnih nesretnika koji to moraju pisati.

Kao i dosad, i ove laži će biti predmetom moje tužbe koja će završiti, kao i moje prethodne tužbe, ali i tužbe mog brata i moje majke, u korist istine tj. u moju korist.

Pozivam vas javno, i tebe, Radončiću, i Avaz, da sve što imate o meni objavite. Da sve slike stavite na naslovnicu svog pamfleta ili na neki od vaših pobočnih portala i portalčića. Jer svaka riječ koju ste napisali u današnjem tekstu je laž, izmišljotina i plod paranoičnog i bolesnog uma.

P.S. Kako ti je i rođeni brat savjetovao, bolje ti je bavi se svojom, a ne tuđim porodicama jer imaš osam miliona keljmendijevih razloga, bavi se DNK analizom i naručiteljicom ubistva – stoji u Čamparinoj reakciji.