“Čovječe ne ljuti se, X-OX I ŠKOLICA” oduševili mnogobrojnu djecu

U okviru KD 2020, godine danas su na platou Doma kulture Kakanj odigrane Igre za djecu: “Čovječe ne ljuti se” ; “XO” i “Školica” u sklopu Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2020”.

Pred oko 50, djece odigrane su ove vesele društvene igre koje su u veselom ambijentu trajale duže od 2 sata. Igra, skakanje, smijeh, druženje, upoznavanje novih drugova i drugarica, dječaci i djevojčice iz susjednog Sarajeva i Zenice, koji su boravili u posjeti svojih kakanjaca su skupa i sa ogromnom radošću ispratila današnji dan.

Tome najviše govore u prilog video i fotografska izdanja našeg portala sa današnjeg događaja.

U organizaciji Udruženja OKC Kakanj na KD 2020
Velika zainteresovanost i Mnogo djece na programima OKC Kakanj prvog dana: U igrama “Čovječe ne ljuti se”,” X-OX” i Školica, uz 2 voditelja i muzički program, volontere, dezinfekciju, distancu i mjere zaštite na igre se prijavilo oko 50 djece.

U organizaciji Udruženja OKC Kakanj na KD 2020Velika zainteresovanost i Mnogo djece na programima OKC Kakanj prvog dana: U igrama "Čovječe ne ljuti se"," X-OX" i Školica, uz 2 voditelja i muzički program, volontere, dezinfekciju, distancu i mjere zaštite na igre se prijavilo oko 50 djece.

Posted by Kakanj Info on Wednesday, August 5, 2020

Veseli učesnik na igrama OKC-a

Jedan veseli učesnik – dječak na igrama OKC-a koji nas je nasmijao Ovo je super – volim da se igram X-OX I igre Čovječe ne ljuti se!

Posted by Kakanj Info on Wednesday, August 5, 2020

NAGRADNI FOND je 130 KM ‼️ SRIJEDA U 11 SATI – PARK DOMA KULTURE KAKANJ

DJECO, SUTRA U 11 SATI POČINJE PROGRAM ZA DJECU U SKLOPU KAKANJSKIH DANA 2020 👈ZA NAJBOLJU Fotografiju (SELFI) SA NAŠEG SADRŽAJA NAGRADNI FOND je 130 KM ‼️SRIJEDA U 11 SATI – PARK DOMA KULTURE KAKANJDođite, posjetite događaj, prijavite se učestvujte, uslikajte se, šerujte i sa naših sadržaja osvojite nagradu od 130 KM ‼️VRIJEDI ZAR NE‼️

Posted by Kakanj Info on Tuesday, August 4, 2020