DA SU DANAS IZBORI GLASAO BI ZA: ALDIN ŠLJIVO APOSLUTNI FAVORIT ANKETE ZA NAČELNIKA KAKNJA!

Kandidat Stranke demokratske akcije na prijevremenim lokalnim izborima za načelnika Općine Kakanj je Aldin Šljivo koji je izjavio da je preuzeti emanet velika hrabrost. Odgovrnost prema ljudima je zato ogromna. Odgovornost je ključna riječ za svaki angažman. Kada pobijediš na izborima, nisi osvojio vlast nego odgovornost rekao je kandidat Šljivo.

Eldin Mijoč – Šelda je također ove godine SDP-ov kandidat za načelnika Kaknja i predstavio se nedavno sa svojim programom.

Naravno, nakon predstavljanja oba kandidata internet portal Kakanjinfo.com je po prvi put u Kaknju kreirao anketu za ova dva kandidata i favorita među kakanjcima. Nikad trasnparentnija I OBJEKTIVNIJA anketa nije urađena u Kaknju a to su prepoznali glasači, kakanjci i kakanjke i upravo su na ovoj anketi dali aposlutnu podršku Aldinu Šljivi na prijevremenim izborima, no čekat ćemo 17.februar da vidimo sličnosti rezultata ankete.

Naravno nećemo zaboraviti ni nezavisnog kandidata Hamzu Begića i Ivicu Petrovića (HDZ) koji su u utrci za načelnika Kaknja ali građani su javno, otvoreno, sa imenom i prezimenom rekli svoje.

ANKETA/ Ko će biti novi načelnik Općine Kakanj?

Petnaest dana prije održavanja Prijevremenih lokalnih izbora u Kaknju, objavljujemo Anketu “Da su Izbori danas, svoj glas za načelnika Općine Kakanj bi dao/la za…”

Iako je bilo još uvijek rano govroiti o tome ko bi mogao pobijediti u utrci za načelnika, prvo smo ponudili favorizovana dva od ukupno četiri kandidata.

Među prva dva ponuđena u našem anketnom pitanju za izbore u februaru ove godine su Aldin Šljivo i Eldin Mijoč.

 

REZULTATI NA KRAJU ANKETE NA NAŠEM PORTALU.

ALDIN ŠLJIVO JE POBIJEDIO ELDINA A HAMZA BEGIĆ IVICU!

OD UKUPNO 1400 GLASOVA u jednom danu – ŠLJIVO 959 GLASOVA, MIJOČ 392