Denialova pjesma i spot “Pa-pa” postali HIT

papas
Pobjednik najpopularnije 5. sezone Hayatovog showa ZMBT i zasigurno najpopularniji Kakanjac u regiji, naš Denial Ahmetović, za sve svoje fanove priprema nove projekte u koje ulaže mnogo nade…

Naime, Denial Ahmetović nakon nedavno veoma uspješne američke turneje, odlučio je svoje fanove obradovati novim singlom zanimljivog naziva “Pa-pa”… koji autorski potpisuju Dragan Brajović Braja i frontmen Tropico Banda Aleksandar Cvetković Sale.

Iako se poznaju dugo i privatno su prijatelji, ovo je prva poslovna saradnja Deniala i Saleta. Budući da Sale veoma dobro poznaje senzibilitet i muzičke kvalitete Deniala, izrazio je želju da ova pjesma pripadne baš njemu. S druge strane, Denial je na prvu kliknuo na njene stihove, oduševila ga je demo verzija te nije bilo dvojbe da je odmah prihvati.

“Pa-pa” je pjesma novog muzičkog doba, u njoj se miješaju mnogi žanrovi, a najviše odiše pop-rock manirom, koji je danas najpopularniji na našim prostorima. Budući da smo od Deniala navikli na uvijek drugačiji muzički stil kroz pjesme, tako će biti i ovaj put.

Novom pjesmom Deni je pokazao jednu potpuno novu energiju, emociju, a pjesma “Pa-pa” sasvim je ležerna, lagana, energična, i prema ranijim predispozicijama postala je pravi ljetni hit, koji je publika odmah zavoljela.

Hamid Hadžić / KakanjInfo