Ekskluzivno: Porodica Tokalić dobila na sudu Mehu Zaimovića

Razni problemi, sukob i razna međusobna optuživanja koja traju preko decenije na račun porodice Tokalić oko dešavanja koja su se desila i prije deset godina a i nakon izgradnje tržnog centra tadašnjeg CC1 a sada Real centra u koji je tada uloženo preko 10 miliona maraka koji su poslije dobili sudski epilog konačno su počeli da se razjašnjavaju.

Naime, naš portal dolazi do ekskluzivnih informacija i presude koja je nedavno donešena u korist Tokalić Mirsada Sikija i njegove porodice. Prisjetit ćemo se da je u tom periodu bilo raznoraznih optuživanja na račun Tokalića, ali je nakon skoro decenije donešena pravosnažna presuda u njegovu korist.

Sam Mirsad Tokalić Siki nam je potvrdio da će sva dobijena sredstva podijeliti u humanitarne svrhe i da mu je drago da je konačno na naplatu počela dolaziti pravda u našoj državi.

Tokalić navodi kako ovo dokazuje da je sam Zaimović Meho bio veliki manipulator i da je uvlačio ljude isključivo radi lične koristi i da su mnogi oštećeni radi toga. Kaže da je dokazano da je sve od njega “oteto” ili pokušavano da se otme od Tokalića što u prilog govori ova presuda.