Foto/ Video: Ibro i Fatmir pred 10.000 posjetilaca dokazali zašto su “Zvijezde broj jedan”

13936725_1338466522849188_554239244_n

Superfinalisti ovogodišnje sezone popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Ibro Bublin i Fatmir Sulejmani, svojim prvim pojavljivanjem na kakanjskoj sceni osvojili  su srca mnogobrojne publike.

Poodavno su obojica sa svojim prvim taktovima postali favoriti za pobjedu, ali na Ibrin šarm su pale mnoge.

Fatmir je mladić iz Brčkog koji je kakao je poznato tokom takmičenja briljirao je iz kruga u krug i zasluženo se našao u prepunoj sarajevskoj Zetri gdje se borio za titulu najboljeg. Publika ga je bodrila do zadnjeg i Fatmir je na kraju zauzeo drugo mjesto.

Ibro Bublin kako ga zovu “čudo od djeteta” je pobjednik ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda” i prvi ut je nastupio pred kakanjskom publikom. Tako su sretni bili građani Kaknja a posebno djeca i mladi da se upoznaju sa regionalnom zvijezdom. Koncert ova dva “zmaja” je po svemu sudeći nadmašio očekivanja mnogih. Energija, bogat repertoar, i spoj dva bosanska glasa koja su prenijeli na publiku doveli su atmosferu do usijanja.

Pjesme “Bosnom behar probeharao”, “Svuda se sunce rađa, Bosna moja na svijetu ljepše nema”i “Bosanac”.

Postat će ovo koncert za pamćenje. Organizator JU KSC je dao maksimum a kakanjska publika je to itekako nagradila posjetama i interesovanjem za sadržaje koji su bile pun pogodak.

Ekipa Frame Production je glavni krivac predivnog ambijenta, atmosfere na sceni, ugođaja i vizuelnog identiteta za centralnu pozornicu kakvu Kakanj nije nikad imao. Dakle ,sve na jednom mjestu, upakovano baš po mjeri i ukusu svih.

H.H./ Kakanjinfo