FOTO-VIDEO/ Loša posjeta publike na stadionu i nemile scene nakon susreta obilježile okršaj Sarajeva i GOŠK Gabela u okviru četvrtog kola Premijer lige BiH!

U okviru četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši FK Sarajevo dočekali su na stadionu “Asim Ferhatović Hase” ekipu GOŠK-a iz Gabele, a susret je naposlijetku okončan neriješenim rezultatom.

Ipak, pored rezultata, susret su obilježila još dva detalja, koji istina, nisu za pohvalu, odnosno, izuzetno loša posjeta publike ovom susretu odigranom na stadionu “Asim Ferhatović Hase”, kao i nemile scene po završetku susreta uslijed nezadovoljstva domaće publike konačnim ishodom susreta.

Naime, neposredno po završetku susreta domaća publika se prvobitno okomila na sudije, potom, na igrače i stručni štab GOŠK-a iz Gabele, da bi uslijedile uvrede na račun svojih ljubimaca, pa čak i traženje ostavke domaćeg stratega Husrefa Musemića, što možete pogledati u video prilogu portala sportskevijesti.com, čiji je reporter posjetio ovo nogometno zdanje: