Gradonačelnik Banja Luke se pohvalio da u njegovom mandatu drveće proizvodi kisik

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojčić iz SNSD-a pohvalio se kako je za pola godine, koliko je na vlasti u Banja Luci drveće u ovom gradu proizvelo više od 810.000 kilograma kiseonika.

U infografici koju je 19. juna predstavio gradonačelnik Radojčić prikazano je šta se sve desilo u Banja Luci u posljednih pola godine, nakon što je pobijedio na lokalnim izborima u oktobru 2016.

U infografici se između ostalog navodi i to da je 10.200 banjalučkih stabala za šest mjeseci proizvelo 810.400 kilograma kiseonika, rijekom Vrbas plivale su 22 vrste ribe, dok je najviša temperatura u Banja Luci bila 31,5 a najniža -17,5 stepeni.

– Iza nas je šest mjeseci ozbiljnog rada nove gradske administracije Banja Luke. U pet grafikona prikazani su neki rezultati – objavio je Radojčić na svom Twitter profilu.

Ovakva prezentacija gradonačelnika Radojčića izazvala je oštre reackije na društvenim mrežama. Građani pišu o tome kako im gradonačelnik poručuje da je zaslužan jer je drveće proizvodilo kisik, kojeg oni mogu udisti besplatno.

(source.ba)