Kakanjci Adin Fazlić i Hadžić Hasan – Kakanj je iznjedrio još dva seniorska reprezentativca u odbojci

Kakanj je iznjedrio još dva seniorska reprezentativca u odbojci . To su Kakanjci Adin Fazlić i Hadžić Hasan. Ovu vijest je za portal Kakanjinfo potvrdio, predsjednik Sportskog saveza općine Kakanj, Almir Aganović.

Naime, nakon završenih priprema u Lukavcu, naša muška seniorska reprezentacija, večeras započinje svoje putovanje u Skoplje na kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Naime, reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja je u Lukavcu imala odlične uslove, na put za Sjevernu Makedoniju kreće u večernjim satima, a sutradan će imati trening pred utakmicu sa domaćom reprezentacijom 11. januara. Potom 12. januara slijedi utakmica sa reprezentacijom Turske, pa dan odmora, da bi 14. ponovo igrali sa Sjevernom Makedonijom, a 15. januara sa Turskom.

IMG-d5f9105bd1c2bd5306fcb48fac9757ae-V

Našim momcima i stručnom štabu želimo mnogo sreće i da se vrate nazad sa osiguranim nastupom na smotri najboljih Starog kontinenta.

Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine se zahvaljuje tehničkom sponzoru reprezentacije, proizvođaču sportske opreme Joma, kompaniji GMS Vitez i Općini Novi Grad Sarajevo i načelniku Semiru Efendiću koji su pomogli pripreme naših momaka.

Kvalifikacije za Europsko prvenstvo…Sretno momci – pozdravili su iz Kakanjskog Saveza !!!

Kakanjinfo