Kriza u Agrokoru: Todorića mlađeg napustila supruga u najtežem trenutku njegove karijere

Samozatajna Martina Todorić oduvijek je privlačila pažnju hrvatske javnosti svojim odsustvom. Nema profil na društvenim mrežama, ne pojavljuje se na javnim događanjima, a rijetko je izlazila čak i sa svojim suprugom.

Antu Todorića upoznala je još u srednjoj školi i odmah se zaljubila u njega, piše Slobodna Dalmacija. Bajkovita ljubavna priča nastavila se vjenčanjem o kojemu su svi godinama pričali kao o najluksuznijem u Hrvatskoj, a povučen porodični život ono je za što se misica odlučila. Vjenčali su se u crkvi Svete Katarine na zagrebačkom Gornjem gradu, a mjesecima se pričalo o nevjerojatno skupoj vjenčanici i estradnoj eliti koja se pojavila na “piru godine”.

Neudata Novosel, Martina je pod djevojačkim prezimenom 1997. odnijela titulu Miss Hrvatske, postavši prva plavokosa misica u državi. Nikada se nije mnogo posvećivala manekenskoj karijeri, okrenula se studiju, a potom i porodičnom životu. S Antom je provela petnaest godina u braku, dok konačno nije podnijela zahtjev za razvodom i šokirala naciju.

Iako njena advokatica tvrdi kako razvod nema nikakve veze s krizom u Agrokoru, čini se kako je Martina odabrala savršen trenutak za napustiti brod koji tone.

Iako mnogi nagađaju kako je ovim potezom Martina htjela izvući finansijsku korist, ne smijemo zaboraviti kako se sve bračne stečevine, a prema tome i dugovi, dijele napola. Hoće li mislica prema tome iz veze s nasljednikom “povući” i dugove proizišle iz malverzacija firme njegova oca, pokazat će vrijeme, piše Slobodna.

Podsjećamo, Martina i Ante zajedno imaju troje djece, Emu (14), Luciju (11) te sina Ivicu (9), a paru je zasigurno na prvome mjestu njihova sigurnost.