Lokacije biračkih mjesta u Kaknju

Shodno epidemiološkoj situaciji došlo je do promjene više lokacija biračkih mjesta. Značajan broj građana neće glasati na mjestima gdje je to izvršavao na prethodnim izborima. Važno je provjeriti gdje ćete glasati, a to nije teško


Informacije o lokacijama biračkih mjesta svi birači mogu potražiti na zvaničnoj web stranici Centralne izborne komisije – odjeljak „Da li ste registrovani“(www.izbori.ba), slanjem svog JMB putem SMS broja: 091/12 12 12, na web i fb stranici Općine Kakanj, Općinskoj izbornoj komisiji Kakanj, te kod predsjednika mjesnih zajednica.

Svi birači koji će glasati u osnovnoj izbornoj jedinici Kakanj, tokom izbornog dana 15.11.2020. godine, prilikom glasanja na svojim biračkim mjestima obavezni su koristiti maske i pridržavati se svih higijensko-epidemioloških mjera.

Na Lokalnim izborima 2020. godine na području općine Kakanj glasat će se na 60 redovnih biračkih mjesta. Shodno trenutnoj epidemiološkoj situaciji došlo je do promjene lokacije. Popis svih sa izvršenim promjenama lokacija možete pogledati na sljedećim fotografijama:

iz1bijelevode
iz2kucasljivosafet
iz3dubovobrdo
iz4kucadondrasmijo
iz5osbukovlje
iz6oscatici