NAROD VOLI POBJEDNIKE: GODUŠA SNAŽNO UZ MIRZU GANIĆA I POBJEDNIČKI TIM SDA VISOKO

Prohladna novembarska noć nije bila prepreka za herojski narod Goduše da da snažnu podršku timu SDA Visoko i Mirzi Ganiću za gradonačelnika Grada Visoko!

Predstavili smo naše kandidate za Gradsko vijeće Visoko, a naš kandidat iz Goduše Muamer Halilović se zahvalio velikom broju svojih komšija na snažnoj podršci. Naveo je da ne trebamo govoriti o tome ko je šta uradio, a šta nije. Posebno je istakao da i po svjetskim i vjerskim zakonima moramo birati najbolje, a najbolji je među nama i to je Mirza Ganić.

Prisutni su ove riječi snažno podržali. U ime domaćina skup je pozdravio hadžija Husejn Šehović, jedan od osnivača SDA u Visokom. Na početku je zaželio mnogo uspjeha svim kandidatima i budućim predstavnicima naroda.

“Nama treba jedinstvo i mi moramo čuvati jedinstvo, a naše jedinstvo čuva jedino SDA stranka”, istakao je na samom početku. Za budućeg gradonačelnika Mirzu Ganića je rekao da on ne zna izdati i da je oduvijek bio uz svoj narod i da će tako i ostati u budućnosti, što su prisutni pozdravili velikim aplauzom. Sa velikim nestrpljenjem dočekan je nabolji, aktuelni premijer ZDK i kandidat za gradonačelnika Grada Visoko Mirza Ganić.

“Ako ima neko da još uvijek sumnja, donosim vam provjereno saznanje i sasvim izvjesno obećanje, SDA će pobijediti na izborima, a vas pozivam da budete dio pobjedničkog tima”. Okupljeni su velikim aplauzom jasno pokazali na čijoj su strani.

Naglasio je da 15.11. svi slavimo pobjedu istine i poštenja, i to će biti pobjeda naroda Grada Visoko! Napomenuo je da sljedeće godine počinje izgradnja nove područne škole u Goduši i to su pozdravili velikim ovacijama okupljeni mještani Goduše. Pored toga, mnogi drugi projekti su uvršteni u Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”: – Sanacija makadamskih puteva; – Izgradnja kanalizacione mreže; – Izgradnja igrališta za djecu;

Izgradnja javne rasvjete. Ove informacije su okupljeni prihvatili sa velikim odobravanjem i još jednom jasno poslali snažnu podršku Mirzi Ganiću i timu za pobjede SDA Visoko!

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

SDA VISOKO