NBL: NA VAMA JE DA BIRATE LJUDE SA DOBRIM NAMJERAMA

Ne razumijem ljude koji kad su pripadnici jedne političke opcije ne smiju komunicirati sa drugima/različitima od njih.

Kad im ne smiju uputiti riječ sretno, da ne mogu razmišljati da postoje i drugi ljudi i da su možda bolji i od onih tvojih u stranci i da imas pravo pružiti ruku i podršku i tom drugom i drugačijem!

Ne mogu vas shvatiti jer kao takvi ličite mi na ovce koje predvode neki čobani. Ili ste previše umišljeni pa mislite da samo vi vrijedite.

Znate ja imam divnih prijatelja i iz SDA, i iz SDP-a i iz HDZ-a nije mi problem poželjeti im sreću na izborima jer želim da najbolji prvenstveno insani pobjede. Ja nemam problem novim strankama sa novim kadrovima, pametnim i sposobnim ljudima poželjeti sreću jer i takve trebamo u društvu da rade za narod.

Nemam problem ni sa SDA to je divna stranka koju su upropastili pojedinci, njihova politika je odlična kao i politike svih drugih stranaka, ali politike pojedinaca unutar tih stranaka su razarajuće za društvo a na kraju će biti i za te stranke.

Sve stranke imaju dobre programe ali nemaju baš dobre ljude sa dobrim namjerama.

NA VAMA JE DA BIRATE LJUDE SA DOBRIM NAMJERAMA IZ BILO KOJE STRANKE.

JER JEDINO TAKO MOŽEMO OČEKIVATI DA ĆE SE STANJE POPRAVITI.

Ja jesam predsjednica Nezavisne bosanskohercegovačke liste, ali ja razmišljam potpuno nezavisno i ne dozvoljavam da mi se nameće nečije ili nekakvo mišljenje.

Moja misija je da svojom glavom razmišljam, da srcem i hrabro radim za svoj narod i to je moja satisfakcija. Ne treba meni ništa više no što imam, treba mi samo više pravde i pravednost i poštenja u okolini gdje živim!

Sretno svim poštenim kandidatima, posebno ŽENAMA na svim listama budite solidarne jedna sa drugom pa da nas u OV ima bar ovaj put više aBd.

A vi narode izaberite najčasnije među nama!

15.11.2020 je jedinstvena prilika da pooravimo stvari! Vaša Naida♥️