Nisam prošao u šesti krug i Hvala svima koji su me podržavali!

Hvala svima na podršci, volim Vas poručio je Kulović

Nisam prošao u šesti krug i Hvala svima koji su me podržavali!

Kakanjac Haris Kulović, učesnik najpopularnijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“ je u posljednjih nekoliko mjeseci oduševljavao žiri i svojim glasom osvojio mnogobrojne simpatije publike širom regiona. „Kada sam imao četiri godine uzimao sam jastuk da kao sviram i tada su moji roditelji to primjetili i kupili mi harmoniku. Neki kažu da sam rođeni talenat, s obzirom da se niko u mojoj porodici ne bavi muzikom. Otac lijepo pjeva, ali nikada se nije eksponirao. Prije 5 godina sam počeo da sviram klavijature i tako sam na neki način i propjevao“, kaže Haris i dodaje da ni dan danas ne zapostavlja svoju ljubav prema harmonici.

Haris Kulović iz đačkih dana
S Giletom od malih nogu!

Malo je poznato da je Harisa i Gileta spojila ljubav prema pjevanju, a još manje da žive blizu jedan drugog i da su se družili zajedno od malh nogu. Kako je njegov sugrađanin, prijatelj i poznanik Amar Gile prije par godina ponio titulu pobjednika najpopularnijeg muzičkog šoua, Kakaknjci su isti scenario isčekivali i sa Harisom, međutim ovaj mladi takmičar je došao do pred sam kraj takmičenja, u šesti krug od kada se više ne takmiči, ali i ovo je za njeg kako kaže veliki uspjeh.

Isti dan samo sat vremena poslije nastupa koji će biti emitovan u narednim danima, Haris Kulović je na svom facebook profilu objavio; Raja, samo da javim da NISAM prošao u 6. Krug takmičenja, ne bih da komentarišem ništa sve ćete vidjeti i čuti za par sedmica. Hvala na ogromnoj podršci, interesovanju. Volim vas sve!