PDA KAKANJ: ZA POKRETANJE INICIJATIVE ZA DOBRE STVARI ZA SVE GRAĐANE

OBAVJEŠTENJE ZA GRAĐANE OPĆINE KAKANJ
Poštovani sugrađani. Sve vas selamim i pozdravljam u ime stranke Pokret demokratske akcije BIH i u ime Općinskog odbora Pokreta demokratske akcije Kakanj.
Općinski odbor Pokreta demokratske akcije Kakanj je prijavljen za učešće na lokalnim izborima u novembru 2020. godine. Lista kandidata za općinsko vijeće ispred OO PDA Kakanj sadrži 19 kandidata.
Formirali smo izborni štab i druga tijela koja su potrebna za legalno učešće na izborima. Naša programska načela će biti vezana za konkretne projekte u svim MZ i lokalnim sredinama.
OO PDA Kakanj pokreće inicijativu za konkretne projekte koji če biti ugrađeni u naš program djelovanja u općinskom vijeću za period 2020-2024.godine.
Pokret demokratske akcije će u općinskom vijeću pokretati inicijative za konkretne projekte za koje budu zainteresovani građani općine Kakanj.
Naše sjedište je u ulici 311 Lahke brigade b.b. (na ulazu u grad sa autoceste). Prostorije su otvorene svakim radnim danom od 10 do 14 sati.
Pozivamo građane općine Kakanj da zajedno sastavimo listu prioriteta ZA POKRETANJE INICIJATIVE ZA DOBRE STVARI ZA SVE GRAĐANE. Želimo ravnomjeran razvoj za selo i grad.
U IME – PDA KAKANJ – EMIN HARAČIĆ