Pobjednik “Biznis lige Kakanj 2020.” ekipa RMU

Završeno takmičenje u malom nogometu “Biznis liga Kakanj 2020.”

Prvo mjesto osvojila je ekipa RMU, drugo mjesto osvojila je ekipa Policija, a treće mjesto osvojila je ekipa Elektroprivreda…
Najbolji igrač: Haris Hinović
Najbolji golman: Arnel Kumbara
Najbolji strijelac: Husein Musić

JU KSC Kakanj na čelu sa org. odborom se potrudio da i ove godine obezbijedi nagrade za najbolje pojedince i timove u ovogodišnjem takmičenju. Ukupno se prijavilo 17 ekipa, sa preko 200 učesnika, a odigralo se ukupno 40 utakmica.

Ove godine turnir je trajao nešto duže, a zbog dobro poznatog razloga u vezi sa pandemijom corona virusa. Tako su posljedna dva kola, te utakmica 1/8 i 1/4 finala odigrali pred praznim tribinama, tako da nam je ova noć i sama završnica bila od posebnog značaja budući da smo sa našom publikom zatvorili ovogodišnje takmičenje.

Irfan Hasagić (KSC) dodijelio je nagradu za najboljeg golmana, a u pitanju su pehar, diploma i golmanske rukavice.

Nihad Tukić (KSC) dodijelio je nagradu najboljem strijelcu takmičenja, a nagrade su pehar, diploma i majica za ostvareni uspjeh.

Marin Mijač (KSC) dodijelio je nagradu najboljem igraču, pehar, diploma i patike kao nagrada za ostvareni uspjeh.

Dir. JU Kulturno-sportski centar Kakanj Mirza Mušija dodijelio je nagradu za 3. osvojeno mjesto (pehar, diploma, medalje i pamučne majice). Gospodin Izudin Neimarlija dodijelio je nagradu za osvojeno 2. mjesto (pehar, diploma, medalje i komplet kojeg čine dres i šorc).

Načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo uručio je nagradu pobjedniku ovogodišnjeg izdanja BL (prelazni pehar, trajni pehar, diploma, medalje i trenerke).

#juksckakanj

#juksckakanj #biznisliga