Sberbank BH izabrana za jednog od Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini

Sberbank BH je izabrana za jednog od Najpoželjnijih poslodavaca BiH u 2020. godini. Zahvaljujući glasovima posjetilaca portala MojPosao.ba Sberbank BH se nalazi među top 3 najpoželjnija poslodavca u finansijskom sektoru, piše na zvanično stranici ove kompanije.

“Želimo se zahvaliti postojećim i potencijalnim klijentima, te svim zainteresiranima za poslovanje Sberbank BH, koji su glasali u ovom istraživanju. Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju, te što su prepoznali kvalitetu i vrijednost naših proizvoda i usluga. Koliko je bitna ova nagrada potvrđuje činjenica da je glasanje sprovedeno u dva navrata, i to prije proglašenja pandemije i krajem prošle godine.

Rezultati dva istraživanja su objedinjeni i identificirani su najpoželjniji poslodavci. Pandemija je primorala poslodavce da preispitaju svoje poslovanje i utvrđene načine rada, te da organiziraju poslovne procese kako bi se izborili sa nezapamćenim izazovima, te opstali na tržištu. Iskrene čestitke svim zaposlenicima koji su svojim trudom i zalaganjem doprinijeli da se Sberbank BH nađe među najpoželjnijim poslodavcima u 2020. godini.

Požrtvovano i iskreno zalaganja zaposlenika, koji osiguravaju nesmetano funkcionisanje i poslovanje, čine glavne razloge što je Sberbank BH uspješna finansijska institucija”, uz iskrene čestitke poručuju svojim uposlenicima iz Sberbanke.