SKORO ČITAV NEZAVISNI BLOK U VISOKOM PREŠAO U SDA VISOKO

PREDSJEDNIK NEZAVISNOG BLOKA VISOKO MIRSAD ČUČUK, ZAJEDNO SA VEĆINOM ČLANOVA IZVRŠNOG ODBORA PRISTUPILI GO SDA VISOKO

Predsjednik Nezavisnog bloka Visoko Mirsad Čučuk i većina članova izvršnog odbora, među kojima je i predsjednik bloka mladih i predsjednica bloka žena danas su pristupili SDA Visoko.

Vijećnik Čučuk tom prilikom je izjavio da je u prethodnom periodu pratio programske aktivnosti, način realizacije i ciljeve Gradske organizacije SDA Visoko te je na osnovu viđenog zaključio da on i njegove kolegice i kolege svoje planirane aktivnosti mogu realizirati kroz djelovanje u SDA Visoko kao i da su njihova suštinska viđenja boljitka grada i građana slična ili ista kao i GO SDA Visoko.

Predsjednik GO SDA Visoko, gradonačelnik Mirza Ganić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa vijećnikom Čučukom te zaželio dobrodošlicu novim članicama i članovima ističući da je ovo dobar put ka jedinstvu, toleranciji i zalaganju za bolje sutra svih građana grada Visoko.

Ganić je ovom prilikom istakao da ovo jesu prva, ali ne i posljednja pristupanja u SDA, posebno nakon implementacije izbornih rezultata gdje su i dojučerašnji politički konkurenti shvatili da je jedini cilj GO SDA Visoko bolje sutra za sve nas.

Na kraju, predsjednik Ganić je još jednom podcrtao zajedništvo i saradnju unutar SDA, ali i sa drugim političkim subjektima, sve u cilju implementacije mnogobrojnih projekata koji će doprinijeti povoljnijem ambijentu u Visokom, što će u konačnici dovesti do boljeg standarda svih građana grada Visoko.

Visoko samo uz saradnju i jedinstvo može i zaslužuje puno, puno bolje!