Studenti iz Kaknja postigli suradnju sa agencijom za digitalni marketing: Spajanje teorije i prakse za uspjeh u industriji!

Kenan, Merzuk, Mirza i Sanin, četiri studenta iz Kaknja, u sklopu predmeta ”Uvod u marketing” na Fakultetu informacijskih tehnologija, su uspješno dogovorili suradnju sa firmom “Exon Digital Agency” iz Mostara.

Studenti iz Kaknja, postigli su iznimno važnu suradnju sa agencijom za digitalni marketing, otvarajući nove mogućnosti za svoj profesionalni razvoj. Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed u spajanju teorije i prakse, pružajući studentima mogućnost da steknu praktična iskustva i razviju svoje vještine u industriji koja se brzo mijenja.

Fakultet informacijskih tehnologija u Mostaru već je poznat po svom kvalitetnom obrazovnom programu i osposobljavanju studenata za buduće izazove u tehnološkom sektoru. Ova suradnja s agencijom za digitalni marketing dodatno jača studentske mogućnosti za sticanje praktičnih znanja i vještina koje su ključne za uspjeh u digitalnom svijetu.

Studenti će imati priliku raditi izravno sa stručnjacima, sudjelujući u stvaranju inovativnih digitalnih strategija. Ova vrsta interakcije omogućava studentima da primijene svoje teorijsko znanje na stvarne projekte, istovremeno stičući uvid u industrijske prakse i trendove.

Prednosti ove suradnje ne ograničavaju se samo na studente. Agencija također ima koristi od suradnje s mladim talentima koji donose svježe perspektive i ideje. Studenti donose nova znanja iz akademskog svijeta i pružaju dragocjenu podršku u razvoju kreativnih i inovativnih marketinških strategija.

Studenti su izrazili svoje oduševljenje ovom suradnjom.

Student Kenan Kulović, o suradnji s agencijom za digitalni marketing, izjavio je: “Ova prilika je zaista nevjerojatna. Imamo priliku raditi s stručnjacima iz industrije i primijeniti svoje znanje na stvarne projekte. To nam omogućuje da razvijemo praktične vještine i steknemo povjerenje u svoje sposobnosti. Osjećam se sretno i motivirano za rad i vjerujem da će nam ova suradnja otvoriti vrata za uspješnu karijeru u području digitalnog marketinga.”

“Smatram da ovom suradnjom možemo dosta napredovati, dobiti nove vještine i iskustva. Dobit ćemo znanje koje nam je potrebno za sljedeće marketinške projekte.” – Merzuk Šišić

“Izuzetno sam sretan i zahvalan što imam priliku surađivati s ovom agencijom. Suradnja me inspirira i motivira da se neprestano razvijam. Ova suradnja je zaista ispunila moja očekivanja i vjerujem da će mi otvoriti vrata za sjajnu budućnost.” – Mirza Kulović

“Izuzetno sam zadovoljan kako su kolege iz firme “Exon Digital” dočekali nas studente i saslušali naše ideje koje smo im prezentovali. Drago mi je da postoje firme poput ovih koje daju podršku mladima i pružaju im šansu u razvijajanju i kreiranju svojih ideja. Uspješno smo dogovorili saradnju sa njima i nije bilo nikakvih problema oko dogovora, te smo jasno precizirali naše planove na šta su oni pozitivno reagovali. Nadam se da je ovo tek početak naše saradnje i da će ovaj projekat biti uspješan.” – Sanin Imamović

Ova suradnja studenata iz Kaknja i agencije za digitalni marketing predstavlja model koji bi trebao biti inspiracija za druge obrazovne ustanove i industriju. Spajanje teorije i prakse ključno je za pripremu mladih talenata za buduće izazove i razvoj inovativnih rješenja. Ovaj primjer pokazuje da suradnja između obrazovnih institucija i industrije može donijeti obostrane koristi i potaknuti rast cijele zajednice.

Ovo je samo početak, a budućnost izgleda svijetlo za Kakanjce!