TURNIR U ODBOJCI, ULIČNA TRKA ZA AMELA TUKU NA 800 m“, PREZENTACIJA BORILAČKIH SPORTOVA, PREDSTAVE “PUSTOLOVINA VESELOG LUTKA NEŠUTKA” I “AMERIČKI SAN”

Untitled-1

U nastavku pogledajte koje aktivnosti danas možete vidjeti u okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2016.”.

LIKOVNA KOLONIJA  I IZLOŽBA SLIKA :

Peta po redu likovna kolonija u organizaciji Udruženja „Duga“ povodom obilježavanja Kulturno- sportske manifestacije „Kakanjski dani 2016.“ bit će upriličena na platou kod zgrade pošte u utorak 02.08.2016. godine sa početkom u 10:00 sati i u srijedu 03.08.2016. sa početkom u 10:00 sati.

Osim članova „Duge“  i ove godine će biti pozvani gosti i slikari iz drugih gradova koji će predstaviti svoja umjetnička djela.

Danas će se održati i turnir u odbojci na sportskom igralištu kod zgrade pošte s početkom u 16:30 sati.
„ULIČNA TRKA ZA AMELA TUKU NA 800 m“ će biti organizovana danas u 17:00 sati. Ulična utrka će biti održana na glavnoj cesti cijelom dužinom Ul. Alije Izetbegovića, tačnije od kružnog toka na centru do Centralne pozornice.
Radionica prve pomoći će se održati danas na zelenoj površini ispred Centralne pozornice sa početkom u 17:30 sati.
Na Centralnoj pozornici danas će biti održana PREZENTACIJA BORILAČKIH SPORTOVA sa početkom u 18:30 sati. Učesnici na prezentaciji borilačkih sportova su Taekwondo klub “Nur” Kakanj i Karate klub „Sakib Bitić“.

Predstava za djecu pod nazivom  “Pustolovina veselog Lutka Nešutka” bit će odigrana u Parku Doma kulture sa početkom u 18:00 sati.

U Parku Doma kulture će se odigrati i pozorišna predstava mladog glumca Elmira Krivalića „Američki san“ sa početkom u 20:30 sati.

KONCERT Amar Jašarspahić Gile – Centralna pozornica 21:00 h