U Kaknju spremaju poseban dekor za subotu

U subotu će u okviru 2. kola Premijer lige BiH u Kaknju snage odmjeriti Mladost Doboj Kakanj i Željezničar.

U ovom mjestu vlada prava euforija pred sigurno možemo reći derbi kola, a čak 500 navijača Željezničar najavilo je dolazak te veliku podršku svom timu.

Ipak, sigurno da će i izabranici Edisa Mulalića imati veliku podršku, a spreman je i poseban dekor.

“Od utakmice protiv Željezničara svi posjetioci će primjetiti mnogo novina na našem stadionu. Obje ekipe će na teren izaći s djecom iz omladinske akademije FK Mladost. Svi naši gosti na zapadnoj tribini će dobiti crveni balon koji ćemo kao znak podrske našoj Mladosti podići na početku utakmice i tribinu obojiti u crveno. Svaki gledalac na zapadnoj tribini će dobiti poseban letak na kome ćete moći pronaći detalje o oba protivnika, dosadašnje susrete, sastave ekipa, par zanimljivosti o oba kluba.

Svi posjetioci koji kupe kartu učestvuju u posebnoj nagradnoj igri a sretni dobitnik, tj. broj karte će biti izvučen na poluvremenu utakmice.

Sačuvajte svoje karte jer su Vam potrebne za nagradnu igru!

Svi u klubu marljivo rade na organizaciji utakmice što će biti praksa za svaku slijedeću utakmicu na našem stadionu.

FK Mladost će unijeti dosta novina u ovoj sezoni te na taj način učiniti svaku utakmicu posebnim događajem za sve naše goste.

Napunimo stadion u subotu protiv Željezničara i pomozimo Mladosti da dođe do nove pobjede!”, istakli su iz FK Mladost Doboj Kakanj na svojoj zvaničnoj facebook stranici.