Zenički bazeni od sutra počinju sa radom, prvi dan besplatan ulaz

 

Nakon dugog iščekivanja otvoreni bazen u Crkvicama počinje sa radom u novoj sezoni. U petak, 9.juna sa početkom u 14 sati bazen u Crkvicama primit će prve posjetioce.

Prvog dana ulaz za sve bit će slobodan. Kako su saopćili iz Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata za posjetioce su i ove sezone pripremili sve kako bi se što bolje osjećali i kako bi što ljepše i ugodnije proveli vruće ljetne dane.

Kao i prethodne sezone na bazenu će biti bogata ponuda jela i pića po pristupačnim cijenama.

Cijelom dužinom bazena postavljena je zaštitna ograda, tako da će i ove sezone kupači biti zaštićeni od pasa i eventualnih drugih životinja. Sanitarni čvorovi su također uoči prošle sezone renovirani i nalaze su u odličnom stanju.

Cijene ulaznica su ostale na nivou prethodnih sezona i iznose dnevna 4 KM za odrasle, dok će djeca plaćati 2 KM. Poludnevne karte koje važe od 15 sati koštat će 50 odsto jeftinije i iznosit će 2 KM za odrasle, odnosno 1 KM za djecu.

Iz Javnog preduzeća pozivaju sve sugrađane, ali i sve građane iz okolnih gradova da dođu i provedu ugodne trenutke na otvorenom bazenu u Crkvicama.

– Pred nama je još jedna zajednička i uspješna sezona – poručili su iz JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica.