Edukativni tim Ljetne škole KSC KAKANJ – Edina Seferović profesorica njemačkog jezika

JU Kulturno – sportski centar Kakanj i ove godine organizuje „Ljetnu školu“ za učenike osnovnih i srednjih škola naše Općine. U okviru „Ljetne škole“ bit će organizovani časovi iz njemačkog jezika, engleskog jezika, matematike i fizike.

U okviru Ljetne škole časove njemačkog jezika će držati profesorica Edina Seferovićkoja je završila Filozofski fakultet Univerziteta u Zenici i ima zvanje profesorice njemačkog jezika i književnosti. Edina je stalni sudski tumač za njemački jezik a već nekoliko mjeseci radi i kao predavač kursa njemačkog jezika koji je u organizaciji Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj.

Svi koji odluče da se prijave na Ljetnu školu će imati priliku da se upoznaju sa njemačkom kulturom, historijom i geografijom Njemačke. Posebna pažnja će biti posvećena pravopisu ali na zabavan način uz igru. Nakon završene Ljetne škole prijavljeni polaznici će biti osposobljeni da slobodno i samostalno govore njemački jezik na nivou A1.

Ukoliko želite da učite njemački jezik u ugodnoj radnoj atmosferi, po veoma pristupačnoj cijeni i uz pomoć naše profesorice potrebno je da pozovete na broj telefona 061/162-507 i ostavite kontakt podatke. Također, prijavu možete izvršiti tako što ćete preuzeti prijavni obrazac koji se nalazi kod osoblja u ljetnoj bašti kultnog školskog centra “Europa”, i navesti podatke.

Rad škole će se realizirati u dva ciklusa:

I ciklus- 27.06.2017. – 26.07.2017.

II ciklus- 01.08.2017. – 31.08.2017.

Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa.

Časovi će se realizirati u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti i to iz engleskog jezika, a u Omladinskom centru će se održavati časovi njemačkog jezika, časovi matematike i fizike.

JU KSC KAKANJ