Eldin Mijoč, Rešad Merdić, Slaven Katičić, Safet Šahman i Semir Mušija o sredstvima za informisanje

SDP-ovi vijećnici bili protiv “povećanja” sredstava za Informisanje (NTV IC, RADIO, PRINT MEDIJI)

Na posljednjoj sjednici OV Kakanj nakon rasprave nekoliko vijećnika, Vijeće je usvojilo Program o utrošku sredstava za informisanje za 2019.godinu sa 20 glasova za, 3 protiv  i 1 suzdržan.

Vijeće nije usvojilo  zaključak da se prilikom rebalansa Budžeta neutrošena sredstva iz Programa rasporede na medije koji prate sjednicu Vijeća.

U nastavku pogledajte video sa 27.sjednice OV Kakanj o predloženim programima i raspravu u vezi sredstava za informisanje.

Eldin Mijoč, Rešad Merdić, Slaven Katičić, Safet Šahman i Semir Mušija o sredstvima za informisanjeSDP-ovi vijećnici bili protiv "povećanja" sredstava za Informisanje (NTV IC, RADIO, PRINT MEDIJI)Na posljednjoj sjednici OV Kakanj nakon rasprave nekoliko vijećnika, Vijeće je usvojilo Program o utrošku sredstava za informisanje za 2019.godinu sa 20 glasova za, 3 protiv i 1 suzdržan. Vijeće nije usvojilo zaključak da se prilikom rebalansa Budžeta neutrošena sredstva iz Programa rasporede na medije koji prate sjednicu Vijeća.U nastavku pogledajte video sa 27.sjednice OV Kakanj o predloženim programima i raspravu u vezi sredstava za informisanje.

Posted by Kakanj Info on Saturday, March 2, 2019

Kakanjinfo.com