KAKANJSKI POLICAJAC AMER HRUSTANOVIĆ UHAPSIO MANIJAKA KOJI JE DOŠAO DA NAPLATI DJEDU VODU PA GA PREBIO

Redakciji portala Crna Hronika javio se Robert, unuk koji je u javnost dao više informacija o događaju u kojem je tvrdio da se dogodio pokušaj ubistva i pljačka njegovog djeda.

Robertov djed je završio u Kantonalnoj bolnici Zenica, a policijski službenici uhapsili su napadača na djeda iz Kaknja.

U policiji je sve priznao. Policija ga je pratila i on se danas u oko 14 sati predao. Kazao im je “Ne znam šta mi je bilo”. Ma kocka mu je pojela mozak. Ne znam mu tačno ime, ali na Fecebooku ima profil pod imenom Muki Helja – kaže Robert Kalfić.

Robert nam je kazao jednu nevjerovatnu stvar, a to je da je uhapšeni muškarac na Fecebooku dijelio njegove objave o napadu na djeda Peru.

Hrabi policajac Amer Hrustanović, našao se oči u oči sa razbojnikom, savladao ga te lišio slobode.

Sve pohvale za rad Policijske uprave Kakanj”, potvrdio je Robert za naš portal, koji se i zahvalio Policijskoj stanici Kakanj, te na hrabrom potezu Amera Hrustanovića koji je izložio svoj život u opasnost te se našao oči u oči sa počiniocem ovog gnusnog čina. Hvala Bogu pa pa imamo ovakvih službenih osoba koji štite i čuvaju građane ovog grada. Zahvalan sam Ameru. Sada ide sudska borba protiv manijaka da ostane što duže iza rešetaka. ” izjavio je unuk pretučenog djeda za CH.