Svečano otvorene prostorije Nezavisnog bloka u Kaknju

Predsjednik Nezavisnog bloka i kandidat za člana Predsjedništva BiH na predstojećim općim izborima Senad Šepić je u( ponedjeljak 27.08.2018. ) otvorio kancelariju Nezavisnog bloka u Kaknju u Ulici Stjepana Kovačevića broj 5 ( iznad O.Š. Mula Mustafa Bašeskija ).

Predzvanicama i simpatizerima Nezavisnog bloka Senad Šepić se zahvalio saradnicima u Kaknju, ( Predsjedniku OO NB Kakanj Edibu Smoli i podpredsjednicima OO NB Kakanj Samiru Beganoviću i Nerminu Šljivi), te poručio da nova snaga na općim ozborima u oktobru treba da porazi stare navike i ustaljena razmišljanja kako se ništa ne može promijeniti. „Vrijeme je za novu politiku i nove ljude, naročito za one koji dolaze s lokalnog nivoa i ja vjerujem da takva politika, uz pomoć građana i stanovnika može izgraditi poštenu državu za sve koji u njoj žive!“ kazao je Šepić u Kaknju. 

Obraćajući se lokalnim medijima Šepić je rekao kako od Kakanjaca očekuje „ da izađu na izbore i da izaberu onoga za koga vjeruju da ih mogu adekvatno predstavljati kako na kantonalnom, tako i na federalnom i državnom nivou.“

Svečano otvaranje kancelarije NB-a Kakanj

Posted by Nezavisni Blok Kakanj on Monday, August 27, 2018

Nakon otvaranja prostorija NB u Kaknju, Senad Šepić je posjetio kakanjsku Gradsku bilioteku kojoj je poklonio knjigu peruanskog nobelovca Maria Vargasa Llose „Grad i psi“, a predsjednik OO NB Kakanj Edib Smolo je poklonio knjigu „Zamka“ trenutno najčitanijeg američkog pisca Lee Childe-a.

„ Fasciniran sam bibliotekom i velikim brojem naslova“ kazao je Šepić. Predsjednik OO NB Kakanj Edib Smolo poželio je radnicima biblioteke sreću u budućem radu.

Press služba OO Nezavisnog bloka Kakanj.