TC Kakanj apsolutni pobjednik takmičenja za biznis lidere održivog razvoja 2020!!

“Apsolutni pobjednici takmičenja za biznis lidere održivog razvoja 2020!! 💪💪💪👏👍😀🤩 Ponosni smo da možemo objaviti da smo drugu godinu zaredom proglašeni apsolutnim pobjednikom takmičenja za biznis lidere održivog razvoja, ali i pobjednikom u tematskoj oblasti „resursi i okoliš“ u kategoriji za srednja preduzeća.

Tvornica cementa Kakanj je proglašena apsolutnim pobjednikom kao kompanija koja je dala najveći doprinos u promociji Ciljeva održivog razvoja u privatnom sektoru u BiH, a nagradu je ispred kolektiva TCK preuzeo Izudin Neimarlija, član Uprave TCK. UNDP Bosnia and Herzegovina, uz podršku Vlade Švedske, i ove godine je organizovao takmičenje kako bi promovisali napore privatnog sektora u polju održivog razvoja u BiH. Želimo da naš rad bude poticaj i za druge kompanije koje će nas pratiti i preduzimati mjere i korake ka ostvarenju ciljeva održivog razvoja”, navodi se na zvaničnoj fb stranici TC Kakanj.

Zamisli2030#Kakanjcement#heidelbergcement#SDG#održivirazvoj#sustainbledevelopmentgoalshttps://www.ba.undp.org/…/sdg-business-pioneers-in-bih..